Devs του Ghost of Tsushima θα γίνουν μόνιμοι πρεσβευτές του πραγματικού νησιού

Επειδή βοήθησαν με τη διάδοση του ονόματος και της ιστορίας του τόπου
07 Μαρτίου 2021 17:21
Devs του Ghost of Tsushima θα γίνουν μόνιμοι πρεσβευτές του πραγματικού νησιού

Όπως μεταφέρει το VGC, δύο σημαντικά μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Ghost of Tsushima θα γίνουν μόνιμοι πρεσβευτές τουρισμού για την πόλη του Tsushima στο Nagasaki. Το προγραμματικό νησί, στο οποίο λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα του παιχνιδιού, θα τιμήσει τον game director, Nate Fox, καθώς και τον creative director, Jason Connell, για τη συνεισφορά τους στη διάδοση του ονόματος και της ιστορίας του τόπου.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά εξαιτίας της πανδημίας και οι δύο directors θα λάβουν ένα βραβείο και ένα γράμμα που θα αναγνωρίζει το έργο τους. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Sony Interactive Entertainment συνεργάστηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση για να ετοιμάσει μια νέα τουριστική καμπάνια που θα βασίζεται στο παιχνίδι, ενθαρρύνοντας τους fans να μάθουν περισσότερα για το νησί και τα μνημεία του.

Το Ghost of Tsushima κυκλοφόρησε τον προηγούμενο χρόνο, γνωρίζοντας αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία. Το παιχνίδι κατάφερε να πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από 2.4 εκατομμύρια αντίτυπα στις τρεις πρώτες ημέρες του στην αγορά, θέτοντας ένα νέο ρεκόρ για ντεμπούτο νέου IP της Sony.