Post Malone, Katy Perry και J Balvin ετοιμάζουν άλμπουμ για τα 25 χρόνια Pokémon

Δείτε ξανά την πρόσφατη ψηφιακή συναυλία
01 Μαρτίου 2021 16:20
Post Malone, Katy Perry και J Balvin ετοιμάζουν άλμπουμ για τα 25 χρόνια Pokémon

Τα αγαπητά Pokémon πρόσφατα γιόρτασαν τα 25 τους χρόνια μέσα από ένα τεράστιο event που έκρυβε πολλές εκπλήξεις, ενώ παράλληλα πολλά διάσημα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το παρόν. Εκτός από τα νέα παιχνίδια της σειράς, τα remake των Pokémon Diamond & Pearl, η The Pokémon Company ανακοίνωσε επίσημα το νέο κεφάλαιο της σειράς που έρχεται να αλλάξει ριζικά το franchise, με το Pokémon Legends: Arceus.

Τώρα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, μέσα στη χρονιά και συγκεκριμένα το φθινόπωρο θα καταφθάσει ένα άλμπουμ από τους παρευρισκόμενους του event, τους Post Malone, Katy Perry, τον J Balvin και έναν καλλιτέχνη «έκπληξη». Οι παραπάνω τραγουδιστές θα κυκλοφορήσουν από ένα τραγούδι, ένα μουσικό βίντεο με θεματολογία τα Pokémon, καθώς και ένα αποκλειστικό merch.

Όλα τα παραπάνω ανακοινώθηκαν στο τέλος του σόου του Post Malone, το οποίο μεταδόθηκε παγκοσμίως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Σε αυτό, ο ράπερ ερμήνευσε πολλά κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του “I Only Wanna Be with You”, ενώ συνοδευόταν από Pokemon.