Το Elden Ring της FromSoftware ενδέχεται να παρουσιαστεί σχετικά σύντομα

Ίσως και μέσα στο Μάρτιο
01 Μαρτίου 2021 08:46
Το Elden Ring της FromSoftware ενδέχεται να παρουσιαστεί σχετικά σύντομα

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες σχετικά το Elden Ring  της FromSoftware, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα. Η φημολογία ξεκίνησε από τον έμπιστο δημοσιογράφο του Venture Beat, Jeff Grubb, ο οποίος σε ένα επεισόδιο του GamesBeat Decides podcast, αποκάλυψε πως ο τίτλος είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί εκ νέου μέσα στο Μάρτιο. Βέβαια, τόνισε πως τα πλάνα αυτά είναι ρευστά και ίσως δούμε την παρουσίαση να μεταφέρεται για τον Απρίλιο.

Στη συζήτηση ήρθε να προσθέσει και ο εξίσου έμπιστος δημοσιογράφος Jason Schreier, ο οποίος τόνισε πως παρόλο που το παιχνίδι έχει καθυστερήσει αρκετές φορές, υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις που έχουν φτάσει στα αυτιά του και θέλουν το παιχνίδι να παρουσιάζεται σχετικά σύντομα.

Μάλιστα, πολλοί έκαναν εικασίες πως το παιχνίδι θα δανειστεί χρόνο από κάποιο event που ετοιμάζει η Microsoft. Ωστόσο, ο επικεφαλής marketing του Xbox, Aaron Greenberg, έσπευσε να διευκρινίσει πως η εταιρία δεν ετοιμάζει κάποιο event στο άμεσο μέλλον με παρουσιάσει παιχνιδιών και παγκόσμιες πρεμιέρες, γειώνοντας αυτό το ενδεχόμενο για το Elden Ring.

Για την ιστορία, το Elden Ring αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft για την E3 2019 και είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του Hidetaka Miyazaki. Το αξιοσημείωτο είναι πως στη δημιουργία του συνεισφέρει και ο George R.R. Martin, ο διάσημος συγγραφέας που μας έφερε το Game of Thrones. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας, πρόκειται για τον μεγαλύτερο τίτλο που έχει επιμεληθεί ποτέ. Η ανάπτυξή του ξεκίνησε λίγο μετά την ολοκλήρωση των DLCs του Dark Souls 3 και για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με ένα σκοτεινό fantasy RPG.

Όπως φαίνεται η βασανιστική αναμονή των fans για νεότερα θα τελειώσει πολύ σύντομα.