Τεράστια βελτίωση των γραφικών στις νέες εικόνες του Halo Infinite

Φρέσκο υλικό από τον άκρως αναμενόμενο τίτλο
26 Φεβρουαρίου 2021 20:13
Τεράστια βελτίωση των γραφικών στις νέες εικόνες του Halo Infinite

Θέλοντας να αφήσει στο παρελθόν την παρουσίαση του Halo Infinite στο Xbox Games Showcase το περασμένο καλοκαίρι, η οποία κατάφερε να γεννήσει ένα νέο ιντερνετικό meme, τον Craig, η 343 Industries αποκάλυψε τώρα για πρώτη φορά νέο in-game φωτογραφικό υλικό.

Συγκεκριμένα, κρατώντας την υπόσχεσή της, η ομάδα δημοσίευσε τη μηνιαία της αναφορά, η οποία εστιάζει στο Zeta Halo, οπού θα λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα του παιχνιδιού. Σε αυτή, διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης μιλούν για το όραμά τους, με την ελευθερία του παίκτη και τη δημιουργία ενός διασκεδαστικού sandbox να βρίσκεται στο επίκεντρο. Συγχρόνως, η δημοσίευση περιλάμβανε και τέσσερις ολοκαίνουργιες in-game εικόνες από την PC έκδοση.

Η βελτίωση του τεχνικού τομέα είναι, λοιπόν, οφθαλμοφανής, με καλύτερο σύστημα φωτισμού, πιο ρεαλιστικές σκιάσεις, πλουσιότερα textures, καλύτερα χρωματισμένη εικόνα με περισσότερη αντίθεση και πολλές άλλες αναβαθμίσεις. Τονίζεται μάλιστα πως το στούντιο σκοπεύει να βελτιώσει περεταίρω τον τεχνικό τομέα, ενώ δίνεται έμφαση και στον κύκλο ημέρας-νύχτας που παρουσιάζει η μια από τις εικόνες.

Ακολουθούν οι νέες in-game φωτογραφίες από την πιο πρόσφατη έκδοση του Halo Infinite.

Παρακάτω θα βρείτε και τις νέες concept art εικόνες που δημοσίευσε η 343 Industries.

Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα Xbox Series X | S, το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021.