Νέα εβδομάδα, νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το Valheim

Πληροφορίες για τα μελλοντικά updates από την ομάδα ανάπτυξης
25 Φεβρουαρίου 2021 09:07
Νέα εβδομάδα, νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το Valheim

Η φρενήρης εμπορική πορεία του Valheim συνεχίζεται. Ο τίτλος έκλεισε μόλις την τρίτη του εβδομάδα στην αγορά και η ομάδα ανάπτυξής του ανακοίνωσε πως ένα ακόμη ορόσημο μόλις επιτεύχθηκε. Συγκεκριμένα, η απαρτιζόμενη από μόλις πέντε άτομα Iron Gate Studio ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του παιχνιδιού στο Steam ξεπέρασαν τα τέσσερα εκατομμύρια, ευχαριστώντας συγχρόνως την κοινότητα για την υποστήριξη.

Αναλυτικότερα, ο CEO της ομάδας, Richard Svensson, δήλωσε:

Δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής είχα χρόνο να το επεξεργαστώ. Ξέρω ότι στους παίκτες αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο στο μέλλον. Ανυπομονώ να προσθέσουμε περισσότερο περιεχόμενο στο παιχνίδι, ειδικά δουλεύοντας στα υπόλοιπα biomes.

Το τρέχων roadmap μας φτάνει μόνο στο επόμενο biome και ελπίζουμε να το έχουμε έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους. Βέβαια, μπορεί κάλλιστα να χρειαστεί και περισσότερος χρόνος, ανάλογα με το πόσο ομαλή θα είναι η ανάπτυξη. Πραγματικά δε θέλω να στρεσάρω την ανάπτυξη, αφού αυτό δεν τελειώνει ποτέ καλά.

Όπως επισημαίνει, λοιπόν, ο Svensson, η ομάδα σχεδιάζει να φέρει αρκετό ακόμη περιεχόμενο στον early access τίτλο. Ωστόσο, οι παίκτες ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το τέλος του έτους για να εξερευνήσουν το νέο biome.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Valheim μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.