Αλλάζει στούντιο το Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 – Αποχαιρετά το 2021

Νέες εξελίξεις για τον αναμενόμενο τίτλο
23 Φεβρουαρίου 2021 13:35
Αλλάζει στούντιο το Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 – Αποχαιρετά το 2021

Η κόλαση συνεχίζεται για το Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, το οποίο μέσα στους τελευταίους μήνες έχει περάσει από αναβολές και αποχωρήσεις πολλαπλών σημαντικών στελεχών της ομάδας ανάπτυξή του. Συγκεκριμένα, η publishing εταιρία Paradox ανακοίνωσε τώρα πως το παιχνίδι θα χάσει εξ’ ολοκλήρου το 2021, αφού ένα νέο στούντιο θα αναλάβει την ανάπτυξή του. Για την ώρα οι προ-παραγγελίες έχουν παγώσει, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ποια είναι η νέα ομάδα που θα ηγηθεί της ανάπτυξης.

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα της Paradox.

Όπως έχετε παρατηρήσει, έχουμε μείνει ήσυχοι αρκετό καιρό τώρα. Με αυτό κατά νου, το πρώτο νέο που έχουμε για εσάς είναι η επιβεβαίωση πως το Bloodlines 2 είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.

Δεύτερον, πήραμε τη δύσκολη απόφαση ότι η Hardsuit Labs δεν θα ηγείται πλέον της ανάπτυξης του Bloodlines 2 - πράγμα που σημαίνει επίσης ότι το παιχνίδι δε θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, όπως είχε προγραμματιστεί προηγουμένως. Δεδομένου ότι δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να κοινοποιήσουμε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, αποφασίσαμε επίσης να σταματήσουμε προς το παρόν να δεχόμαστε προ-παραγγελίες.

Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς και ήταν ένα φιλόδοξο project από την πρώτη στιγμή. Προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι απαιτείται αλλαγή και, ως εκ τούτου, απαιτείται και περισσότερος χρόνος ανάπτυξης.

Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να τιμήσουμε την Hardsuit Labs για τις προσπάθειές της και να την ευχαριστήσουμε για τη σκληρή δουλειά της στο project. Το στούντιο έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει θέσει τα θεμέλια για το παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι η κοινότητα θα εκτιμήσει επίσης τη συμβολή της στο Bloodlines 2.

Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξή σας. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς και θα θέλαμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας. Μόλις μπορέσουμε, θα σας ενημερώσουμε για το ποια θα είναι η μελλοντική ομάδα ανάπτυξης του Bloodlines 2.

Για την ώρα και η ιστοσελίδα του παιχνιδιού έχει κατέβει, οπότε δε γνωρίζουμε πως ακριβώς θα επηρεαστούν και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας.