Το tweet που αναστάτωσε τους λάτρεις του Gears of War 2 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Τι ετοιμάζει το στούντιο;
23 Φεβρουαρίου 2021 09:02
Το tweet που αναστάτωσε τους λάτρεις του Gears of War 2 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | 2021-02-23 - 10:31)

Εν τέλει η δημοσίευση αφορά πράγματι το νέο update του Gears 5. Η ομάδα έσπευσε να βάλει τέλος στις εικασίες της κοινότητας, αφού το θέμα είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το νέο της tweet που ευχαρίστησε τους λάτρεις του franchise για το πάθος τους.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Εδώ και καιρό, η σκληροπυρηνική κοινότητα του Gears of War ζητά από την Coalition ένα ‘Fenix Collention’, μια συλλογή από remasters αντίστοιχη του Halo: The Master Chief Collection, για να φέρει στην τρέχουσα γενιά όλα τα παιχνίδια του franchise. Μέχρι στιγμής οι ευχές των παικτών δεν έχουν εισακουστεί, αλλά ίσως αυτό να αλλάξει σύντομα.

Συγκεκριμένα, η Coalition ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter. Αναλυτικότερα, ανάρτησε μια φωτογραφία ενός χεριού που κρατά σφιχτά μερικά COG Tags. Πρόκειται για τα αναγνωριστικά που φορούν οι στρατιώτες στο Gears σύμπαν και μια ξεκάθαρη αναφορά στο εξώφυλλο του Gears of War 2 που ο Marcus φαίνεται σε αντίστοιχη στάση να κρατά τα COG Tags άλλων στρατιών που χάθηκαν στη μάχη με τους Locust.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Τι μπορεί, λοιπόν, να κάνει tease η Coalition που να σχετίζεται με το Gears of War 2; Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι πως έχουμε να κάνουμε απλά με την έκτη σεζόν περιεχομένου του Gears 5, αφού η τρέχουσα τελειώνει σε μερικά εικοσιτετράωρα. Από την άλλη, το πρώτο παιχνίδι της σειράς έχει ήδη ένα εντυπωσιακό remake, οπότε το επόμενο στη λίστα για ανανέωση είναι όντως το Gears 2.

Για την ώρα μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες, αλλά ανεξαρτήτως μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.