Νέο ρεκόρ: Το Valheim στην πέμπτη θέση όλων των εποχών στο Steam

Όσον αφορά τους ταυτόχρονους παίκτες
22 Φεβρουαρίου 2021 17:22
Νέο ρεκόρ: Το Valheim στην πέμπτη θέση όλων των εποχών στο Steam

Όπως μάλλον έχετε αντιληφθεί, το Valheim είναι το trending παιχνίδι της περιόδου, καταφέρνοντας να πουλήσει 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε περίπου δύο εβδομάδες και σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Τώρα, το παιχνίδι κατεδάφισε ξανά το ατομικό του ρεκόρ παικτών και πλέον κατέχει μια υψηλή θέση στο «Πάνθεον» του Steam. Συγκεκριμένα, το προηγούμενο εικοσιτετράωρο ο τίτλος έφτασε τους 502,387 ταυτόχρονους παίκτες και με το νέο αυτό ορόσημο βρίσκεται στην πέμπτη θέση όλων των εποχών. Σύμφωνα με τα δεδομένα του SteamCharts, τα μόνα παιχνίδια που έχουν καταφέρει μεγαλύτερα στατιστικά είναι τα Cyberpunk 2077, DOTA 2, Counter-Strike: Global Offensive και PUBG.

Το αξιοσημείωτο είναι πως το Viking survival παιχνίδι αναπτύσσεται από μια μικρή ομάδα ανάπτυξης, απαρτιζόμενη από πέντε μόλις άτομα. Βέβαια, αν Iron Gate θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια ακόμη, αφού το ρεκόρ του PUBG είναι δύσκολο να προσεγγιστεί στους 3,257,248 ταυτόχρονους παίκτες.

Πρόσφατα και η ομάδα των Unboxholics δοκίμασε τον τίτλο, σε ένα 9ώρο live stream που μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.