Η EA ολοκλήρωσε την εξαγορά της Codemasters

Και μας καλωσορίζει στο νέο «σπίτι» των racing παιχνιδιών
19 Φεβρουαρίου 2021 17:47
Η EA ολοκλήρωσε την εξαγορά της Codemasters

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, λίγο πριν την εκπνοή του 2020 η EA τάραξε την gaming βιομηχανία, ανακοινώνοντας την εξαγορά μιας άλλης μεγάλης publishing εταιρίας έναντι 1.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο λόγος γίνεται για την Codemasters, η οποία αρχικά βρισκόταν ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Take-Two, πριν η EA έρθει από το πουθενά να βάλει φρένο σε αυτά τα σχέδια.

Πλέον η εξαγορά της εταιρίας, η οποία ειδικεύεται στα racing παιχνίδια, έχει ολοκληρωθεί. Η EA προέβη, λοιπόν, σε μια σχετική ανάρτηση καλωσορίζοντας την Codemasters στο νέο «σπίτι» των racing παιχνιδιών.

Λατρεύουμε τα racing παιχνίδια. Καθώς ολοένα και περισσότερος κόσμος εκδηλώνει ενδιαφέρον για αυτά παγκοσμίως, είναι ξεκάθαρο πως τα λατρεύτε και εσείς. Με την πάροδο του χρόνου, τα υπάρχοντα franchises μας, όπως τα Need for Speed, Real Racing και Burnout έχουν γίνει μερικά από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της κατηγορίας. Συγχρόνως, ακολουθούσαμε και θαυμάζαμε τους συναδέλφους μας στην Codemasters, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μερικά από τα αγαπημένα racing franchises μας, όπως τα Formula 1, DIRT, Project CARS και GRID. Έχουμε δει την ομάδα να πρωτοπορεί στις τεχνολογίες των racing games και να δημιουργεί μερικά από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που έχουμε παίξει ποτέ. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που τους καλωσορίζουμε στην Electronic Arts.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα της EA πατώντας εδώ.

Tags: