Το Marvel’s Avengers έρχεται στη νέα γενιά – Ανακοινώθηκε και το Operation: Hawkeye (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο
17 Φεβρουαρίου 2021 12:03
Το Marvel’s Avengers έρχεται στη νέα γενιά – Ανακοινώθηκε και το Operation: Hawkeye (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Square Enix ανακοίνωσε πως το Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S μέσα στον Μάρτιο, ενώ παράλληλα με αυτό αποκάλυψε το νέο χαρακτήρα που θα έρθει στο παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για τον Clint Barton aka Hawkeye που καταφθάνει για να μεγαλώσει το ρόστερ των ηρώων.

Όπως γνωστοποιήθηκε, όσοι έχουν τις PS4 και Xbox One εκδόσεις του τίτλου θα μπορούν να μεταβούν στην έκδοση της νέας γενιάς χωρίς επιπλέον κόστος, μαζί με το progress που έχουν ήδη. Ο Hawkeye θα φέρει τα μοναδικά του ταλέντα στο παιχνίδι στο πλαίσιο του Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye - Future Imperfect, εντελώς δωρεάν για όλους τους χρήστες.

Επιπροσθέτως, Το “Future Imperfect” εκτός από όλα τα παραπάνω, θα φέρει και έναν ακόμη villain στο παιχνίδι, τον Maestro, ενώ θα έρθει και μία νέα έκδοση του Hulk, με καινούργια abilities. Η έκδοση της νέας γενιάς καταφθάνει με υψηλότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο και με βελτιωμένα εφέ σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Επίσης στα PS5 και Xbox Series X θα «τρέχει» σε 4K ανάλυση, ενώ σε 1440p για το Xbox Series S. Τέλος, χάρη στους SSD έχουν βελτιωθεί κατά πολύ τα loading times και πρόκειται παράλληλα να εκμεταλλευτεί πλήρως τη δύναμη που προσφέρουν οι νέες κονσόλες για να παραδώσει high resolution textures και καλύτερα draw distance.

H νέα έκδοση του Marvel’s Avengers και το Operation: Hawkeye - Future Imperfect θα κυκλοφορήσουν στις 18 Μαρτίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα σχετικά trailers.