Streamer κοιμάται εν ώρα live, τον τρομάζουν με donates και βγάζει $16.000 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα
16 Φεβρουαρίου 2021 20:32
Streamer κοιμάται εν ώρα live, τον τρομάζουν με donates και βγάζει $16.000 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς streamers να ασχολούνται με κάτι διαφορετικό και όχι απαραίτητα να παίζουν παιχνίδια. Εδώ και χρόνια υπάρχουν διάφορες κατηγορίες στο Twitch, όπως είναι το “Art” ή το “Just Chatting”, για εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν κάτι τελείως διαφορετικό.

Σε αυτή την διαφορετική κατηγορία συναντάμε τον 26χρονο YouTuber από το Los Angeles, ο οποίος πρόσφατα έβγαλε $16.000 μέσα σε μία νύχτα. Όχι, ο “Asian Andy”, δεν παίζει παιχνίδια, ούτε κάνει κάποιο Q&A. Το μόνο που έκανε ήταν να κοιμάται (να προσπαθεί τουλάχιστον, θα καταλάβετε παρακάτω γιατί) με ανοιχτή κάμερα, για επτά συνεχόμενες ώρες.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι καθώς προσπαθούσε να κλείσει για λίγο τα μάτια του, είχε ενεργοποιημένο το “text to speech donations”, με αποτέλεσμα με κάθε donate από τους θεατές να γίνεται το "έλα να δεις". Οι viewers έλεγαν στην Alexa, που ήταν υπεύθυνη για να μεταφέρει τα φωνητικά donations, να παίξει πολύ δυνατά μουσική ή να βάζει γαυγίσματα σκύλου και έτσι δεν τον άφησαν να κλείσει μάτι κυριολεκτικά.

Μετά το livestream ο Andy, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο YouTube με περισσότερους από 1 εκατομμύριο συνδρομητές, εξήγησε πως κατάφερε επί επτά ώρες να βγάλει τόσα πολλά χρήματα. Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα παρακάτω.