Σαρώνει το Valheim στο Steam – Είχε περισσότερο κόσμο από τα GTA V και PUBG

Το νέο gaming φαινόμενο;
15 Φεβρουαρίου 2021 11:14
Σαρώνει το Valheim στο Steam – Είχε περισσότερο κόσμο από τα GTA V και PUBG

Μετά το Among Us και το Rust, το Valheim φαίνεται πως εξελίσσεται στο επόμενο gaming φαινόμενο. Συγκεκριμένα, ο survival τίτλος που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο σε Early Access μορφή έσπασε ξανά το ατομικό του ρεκόρ για τους ταυτόχρονα συνδεμένους παίκτες, ανεβάζοντας τον πήχη στους 367,443 πριν μερικές ώρες.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του SteamDB, στιγμιαία το παιχνίδι βρέθηκε συνολικά στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων τίτλων του Steam, ξεπερνώντας multiplayer μεγαθήρια όπως το Grand Theft Auto V, το Apex Legends και το PUBG. Στις δύο πρώτες θέσεις έμειναν καρφωμένα τα DOTA 2 και CS GO της ίδιας της Valve, αλλά αν η πορεία του Valheim συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, και οι πρώτες θέσεις μάλλον απειλούνται.

Τη στιγμή που συντάχθηκε το παρόν άρθρο, ο τίτλος βρίσκεται στην τέταρτη θέση των charts του Steam, λίγο πίσω από το PUBG.

Για την ιστορία, το Valheim κατάφερε να πουλήσει ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε μια εβδομάδα και είναι διαθέσιμο έναντι 16,79€. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα παιχνίδι εξερεύνησης και επιβίωσης για έναν έως δέκα παίκτες, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν procedurally-generated κόσμο εμπνευσμένο από την εποχή των Βίκινγκς.

Tags: