Η Google υπόσχεται πως “περισσότερα από 100 παιχνίδια” έρχονται στο Stadia το 2021

Καθησυχάζει τους παίκτες η εταιρία
15 Φεβρουαρίου 2021 08:50
Η Google υπόσχεται πως “περισσότερα από 100 παιχνίδια” έρχονται στο Stadia το 2021

Μόλις πριν μερικές ημέρες, η Google ανακοίνωσε το κλείσιμο των ομάδων ανάπτυξης του Stadia, αφού αποφάσισε να αλλάξει προσανατολισμό. Αυτό έκανε τους περισσότερους παίκτες δύσπιστους σχετικά με το μέλλον της υπηρεσίας, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος το κακό ιστορικό της Google με projects που έχουν σταματήσει άδοξα.

Τώρα, η ομάδα του Stadia ανάρτησε μια νέα δημοσίευση στο επίσημο community blog της πλατφόρμας, με στόχο να καθησυχάσει την κοινότητα, επισημαίνοντας πως περισσότερα από 100 παιχνίδια θα έρθουν μέσα στο 2021 στο cloud gaming οικοσύστημα. Μεταξύ άλλων, η δημοσίευση αναφέρεται στα Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition, FIFA 21, Judgment, Killer Queen Black, Street Power Football και Hellpoint, προτού επισημανθεί πως πολλά περισσότερα βρίσκονται στον ορίζοντα.

Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν ένα μικρό δείγμα των περισσότερων από 100 τίτλων που θα προστεθούν στα κατάστημα του Stadia για τους παίκτες μας μέσα στο 2021, για να τα βιώσουν να τα μοιραστούν και τα απολύσουν με φίλους.

Για την ιστορία, το Google Stadia έκανε το ντεμπούτο του το Νοέμβριο 2019 και η υπηρεσία εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμη στη χώρα μας. Μεταξύ άλλων, η gaming κοινότητα έχει ασκήσει αυστηρή κριτική για το αλλόκοτο επιχειρηματικό μοντέλο που υιοθετεί, τα χαρακτηριστικά που έλειπαν και λείπουν και την περιορισμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών.