Γνωρίστε τους νέους Mr. & Mrs. Smith από το τηλεοπτικό remake του Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επιτυχημένη ταινία έρχεται στη μικρή οθόνη
14 Φεβρουαρίου 2021 11:34
Γνωρίστε τους νέους Mr. & Mrs. Smith από το τηλεοπτικό remake του Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε το αχτύπητο και καυτό κινηματογραφικό δίδυμο των Brad Pitt και Angelina Jolie στο Mr. & Mrs. Smith που το 2005 έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως; Τώρα αναμένεται να δώσουν τα σκήπτρα σε ένα νέο ζευγάρι, καθώς η διάσημη ταινία θα γίνει remake σε τηλεοπτική για το Amazon Prime Video και οι ιθύνοντες βρήκαν τους...αντικαταστάτες τους. 

Ποιοι είναι οι νέοι πρωταγωνιστές; Οι Phoebe Waller-Bridge και Donald Glover γνωστοί από τις άκρως επιτυχημένες σειρές τους "Fleabag" και "Atlanta" αντίστοιχα. Την αποκάλυψη πραγματοποίησαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, αναφέροντας πως το σόου προγραμματίζεται να βγει στον αέρα μέσα στο 2022

Απολαύστε το βίντεο που δημοσίευσαν:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Salke (@jennifersalke)

 

Η επιλογή αυτή αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου deal της δημιουργού και πρωταγωνίστριας του Fleabag με την Amazon Studios. Για όσους δε θυμούνται στην ταινία του 2005 σε σκηνοθεσία Doug Liman (The Bourne Identity) οι Pitt και Jolie υποδύθηκαν ένα παντρεμένο ζευγάρι που όμως ήταν ορκισμένοι εχθροί κατάσκοποι. Τη σεζόν 2006-07 ο Liman με τον σεναριογράφο του φιλμ, Simon Kinberg, προσπάθησαν να φέρουν στην τηλεόραση το project, φτάνοντας μέχρι την παραγωγή ενός πιλότου με τους Martin Henderson και Jordana Brewster στους ομώνυμους ρόλους, όμως το ABC δεν έδωσε τελικά το πράσινο φως.