Και το Ratchet & Clank: Rift Apart του PS5 στα ελληνικά! 

Συνεχίζεται η υποστήριξη από την ελληνική αντιπροσωπεία

Και το Ratchet & Clank: Rift Apart του PS5 στα ελληνικά!

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία του PlayStation, μετά το Destruction AllStars, άλλη μια αποκλειστικότητα του PS5 θα έρθει με υποστήριξη για την ελληνική γλώσσα. Ο λόγος γίνεται για το Ratchet & Clank: Rift Apart, το οποίο απέκτησε χτες ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο πολυαναμενόμενος  τίτλος της Insomniac Games, λοιπόν, θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων στις 11 Ιουνίου με ελληνικούς υπότιτλους και ελληνικό μενού.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Μετά από 19 χρόνια και τέσσερις διαφορετικές γενιές PlayStation το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς Ratchet & Clank θα είναι σύντομα κοντά σας. Το PlayStation® και η Insomniac Games ανακοινώνουν πως το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου του 2021, αποκλειστικά για το PlayStation®5.

Ταυτόχρονα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το Ratchet & Clank: Rift Apart έρχεται με υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων και μενού. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ελληνική κοινότητα του PlayStation® προσφέροντας ακόμη έναν αποκλειστικό τίτλο στα Ελληνικά για μια συναρπαστική, καθηλωτική εμπειρία!

Το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι μία ολοκαίνουρια περιπέτεια, μεγάλης διάρκειας. Όταν ο Dr. Nefarious χρησιμοποιεί μία συσκευή που του επιτρέπει να μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις, ώστε να βρει έναν γαλαξία στον οποίο κερδίζει συνέχεια, ο Ratchet και ο Clank χωρίζονται. Στην προσπάθειά τους να ξαναβρεθούν, θα συναντήσουν ένα νέο Lombax πολεμιστή, θα εξερευνήσουν νέες και ήδη γνωστές τοποθεσίες (με νέες παραλλαγές νέων διαστάσεων) και ένα ολοκαίνουριο οπλοστάσιο με εξωπραγματικά όπλα.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι μία εξαιρετική αρχή για νέους φίλους της σειράς, αφού η ιστορία είναι τελείως αυτόνομη. Ωστόσο, οι παλαιότεροι θα μπορέσουν να ανακαλύψουν βαθύτερες συνδέσεις με τους προηγούμενους τίτλους.

3 σχολιο(α)