Τα Kingdom Hearts έρχονται επιτέλους στο PC αποκλειστικά στο Epic Games Store

Έντεκα συνολικά παιχνίδια καταφθάνουν στην πλατφόρμα
12 Φεβρουαρίου 2021 12:58
Τα Kingdom Hearts έρχονται επιτέλους στο PC αποκλειστικά στο Epic Games Store

Η σειρά Kingdom Hearts κουβαλά μια ιστορία σχεδόν 20 χρόνων και παρόλο που τα παιχνίδια της έχουν κυκλοφορήσει σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες μέχρι σήμερα, οι PC gamers δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να τα απολαύσουν. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού στο πλαίσιο του πρόσφατου Epic Games Store Showcase της, η Square Enix ανακοίνωσε πως θα φέρει το franchise στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic.

Συνολικά, οι PC gamers θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν 11 παιχνίδια του franchise, μέσα από τέσσερα διαφορετικά πακέτα που θα κυκλοφορήσουν στις 30 Μαρτίου.

Το πρώτο από αυτά είναι το Kingdom Hearts HD 1.5 + ReMIX που απευθύνεται κυρίως στους νέους παίκτες, περιλαμβάνοντας ένα remaster του πρώτου παιχνιδιού, το Kingdom Hearts Re:Chain of Memories του Game Boy Advance και το Kingdom Hearts 358/2 Days του DS που όσον αφορά το timeline των παιχνιδιών είναι το επόμενο.

Το δεύτερο πακέτο είναι το Kingdom Hearts HD 2.5 Remix που περιλαμβάνει ένα remaster του δεύτερου παιχνιδιού, καθώς και το Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix του PSP και το Kingdom Hearts Re:Coded του DS.

Το τρίτο πακέτο είναι το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue που περιλαμβάνει τα Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage και Kingdom Hearts χ Back Cover.

Τέλος, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν και το νεότερο κεφάλαιο της σειράς μέσα από το Kingdom Hearts 3 + Re Mind πακέτο που περιλαμβάνει τον τίτλο του 2019 και το DLC του, ενώ στο PC θα έρθει και το μουσικό spin-off Kingdom Hearts Melody of Memory.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν τα Kingdom Hearts θα είναι μόνιμες αποκλειστικότητες του Epic Games Store ή αν μετά από ένα χρονικό διάστημα θα καταφθάσουν για παράδειγμα και στο Steam. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.