Το Souls-like Black Myth από την Κίνα ρίχνει ξανά σαγόνια με νέο gameplay trailer

Η κινεζική μυθολογία ζωντανεύει μέσα από το action-RPG του Game Science Studio
09 Φεβρουαρίου 2021 10:04
Το Souls-like Black Myth από την Κίνα ρίχνει ξανά σαγόνια με νέο gameplay trailer

Τον περασμένο Αύγουστο μάθαμε ότι το Game Science Studio δουλεύει πλέον σε ένα αρκετά μεγάλο project που ακούει στο όνομα, Black Myth: WuKong. Ένα παιχνίδι που βασίζεται σε ένα έπος της κινεζικής μυθολογίας, το “Journey to the West”, που η συγγραφή του έγινε τον 16ο αιώνα κατά τη δυναστεία των “Ming”. Από τα πρώτα κιόλας πλάνα που είχαν δημοσιευθεί, το παιχνίδι είχε γίνει πολύ γρήγορα viral στο διαδίκτυο με το τίτλο να χτυπάει φλέβα με τους λάτρεις της εν λόγω μυθολογίας.

Ύστερα από πολλούς μήνες σιωπής η ομάδα ανάπτυξης κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer από το παιχνίδι που εστιάζει στο gameplay, στην ιστορία και φυσικά στο setting του action-RPG τίτλου.

Το στούντιο ανάπτυξης του παιχνιδιού αποτελείται από πρώην developers της Tencent που μέχρι πρότινος δούλευαν στη δημιουργία free-to-play παιχνιδιών. Σύμφωνα με τον αναλυτή, Daniel Ahmad, το στούντιο αποφάσισε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός “premium” τίτλου, κάτι που σημαίνει full-budget και μεγάλης διάρκειας παιχνίδι.

Το Black Myth: WuKong βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες, ενώ ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το νέο trailer.