Αφαιρούνται τα αμφιλεγόμενα πλάνα με οπίσθια από το Mass Effect Legendary Edition

Και η απόφαση έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
08 Φεβρουαρίου 2021 10:02
Αφαιρούνται τα αμφιλεγόμενα πλάνα με οπίσθια από το Mass Effect Legendary Edition

Πριν μερικές ημέρες η BioWare αποκάλυψε πλήρως το Mass Effect Legendary Edition, γνωστοποιώντας την ημερομηνία κυκλοφορίας και άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε για το remastered πακέτο της λατρεμένες sci-fi σειράς. Αν και η Legendary Edition καταπιάνεται κυρίως με την ανανέωση του τεχνικού τομέα, η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε πως αναθεώρησε τον τρόπο που απεικονίζει μερικούς χαρακτήρες, όπως για παράδειγμα η Miranda. Συγκεκριμένα, τα αμφιλεγόμενα πλάνα με οπίσθια θα αφαιρεθούν από το Mass Effect Legendary Edition.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metro UK, ο project director του Mass Effect Legendary Edition, Mac Walters, δήλωσε:

Ο Kevin [character και environment director] επισήμανε μερικές λήψεις της κάμερα που ήταν κάπως, αφού εστίαζαν στα οπίσθια της Miranda. Οπότε σε μερικές τέτοιες περιπτώσεις είπαμε πως ‘Ναι, μπορούμε να κάνουμε μια αλλαγή εδώ’.

Ο Walters τόνισε πως η ομάδα δεν έκανε συγκεκριμένες αλλαγές στα μοντέλα των χαρακτήρων, ωστόσο άλλαξε τον τρόπο που η κάμερα ήταν τοποθετημένη σε μερικά cutscenes και διαλόγους.

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Reddit και το Twitter, με άλλους να τάσσονται υπέρ και άλλους να εκφράζουν έντονα την δυσαρέσκειά τους.

Ποια είναι η δική σας άποψη; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!