Το νέο κομμάτι του S.T.A.L.K.E.R. 2 θα κάνει την αναμονή ανυπόφορη

Νέο χορταστικό δείγμα από το soundtrack του παιχνιδιού
06 Φεβρουαρίου 2021 10:37
Το νέο κομμάτι του S.T.A.L.K.E.R. 2 θα κάνει την αναμονή ανυπόφορη

Η GSC Game World κορυφώνει την ανυπομονησία για το  S.T.A.L.K.E.R. 2, δημοσιεύοντας ολοένα και πιο συχνά νέο υλικό από τον επερχόμενο τίτλο. Συγκεκριμένα, μετά το εντυπωσιακό trailer που είχαμε δει λίγο πριν την εκπνοή του προηγούμενο έτους, τώρα παίρνουμε μια γεύση από το soundtrack του παιχνιδιού.

Αναλυτικότερα, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το κομμάτι με τίτλο Zone Dreams. Ήρεμο, αλλά με ένταση που κορυφώνεται συνεχώς, σίγουρα το νέο αυτό δείγμα από τη μουσική του παιχνιδιού θα κάνει τους λάτρεις του franchise να ανυπομονούν.

Μπορείτε να το ακούσετε μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ παρακάτω ακολουθεί και η περιγραφή που συνόδευσε την ανάρτησή του.

The Zone…A mysterious and unpredictable place. How long will the road take?  You can be back to safety in a week or crawl back in a month. If you make it out alive at all.

Where will the road take you? You can go to the Plateau and end up in the Catacombs. The road to the Garbage can lead to the Bandit Camp. And not a single friendly soul around to help...

And that’s how it is. Walking into nowhere without a single idea of return. If you return at all, of course.

Better not to think about it. Maybe we aren’t real at all. Like some kind of shadow within a sad dream.

Do you think that... the Zone... dreams?

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα Xbox Series X | S, όσον αφορά τις κονσόλες, εμπλουτίζοντας τον κατάλογο του Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα, ενώ φυσικά θα καταφθάσει και στο PC.