Ο Elon Musk αποκαλύπτει το αγαπημένο του παιχνίδι στις κονσόλες

Απαντώντας στην απορία ενός fan
31 Ιανουαρίου 2021 18:42
Ο Elon Musk αποκαλύπτει το αγαπημένο του παιχνίδι στις κονσόλες

Ο Elon Musk έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για το μέσο των βιντεοπαιχνιδιών και μάλιστα έχει εμφανιστεί μέχρι και στη σκηνή της E3 πριν μερικά χρόνια. Μάλιστα, στο παρελθόν, ο ισχυρός άνδρας της Tesla και της SpaceX έχει μιλήσει και για τα αγαπημένα του παιχνίδια, όπως το BioShock και η σειρά Mass Effect, ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά να παίζει συνήθως στον υπολογιστή του.

Αν και PC Gamer, λοιπόν, ο Musk έχει και ένα παιχνίδι που λατρεύει στις κονσόλες. Συγκεκριμένα, ένας fan τον ρώτησε στο Twitter αν έχει παίξει κάποιο παιχνίδι στις κονσόλες, παρόλο που προτιμά το PC gaming και αν ναι, ποιο είναι το αγαπημένο του. Η απάντηση του Musk ήταν χαρακτηριστική, αφού με δύο λέξεις τόνισε:

Μόνο Halo

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το σχετικό tweet.

Φυσικά, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε χιουμοριστικά στο tweet.

Η σειρά Halo, αδιαμφισβήτητα κουβαλά τεράστια ιστορία, αφού βοήθησε να καθιερωθεί σαν πλατφόρμα το Xbox, ενώ καθόρισε σε μεγάλο βαθμό και την πορεία των first-person shooters γενικότερα, καθώς και το πως παίζονται μέχρι και σήμερα στις κονσόλες.

Το νεότερο κεφάλαιο του franchise, το Halo Infinite, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021, έπειτα από την αξιοσημείωτη αναβολή που δέχθηκε εξαιτίας της πανδημίας.