Το DayZ συναντά το Division στο νέο MMO, "The Day Before" (ΒΙΝΤΕΟ)

Open-world survival MMO κανείς;
29 Ιανουαρίου 2021 12:22
Το DayZ συναντά το Division στο νέο MMO, "The Day Before" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν λατρεύετε τα Open-World παιχνίδια και ειδικά τα survival τύπου DayZ ή The Division, το στούντιο της Fntastic δημιούργησε ένα παιχνίδι για εσάς. Το The Day Before είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου με πολύ έντονο το survival στοιχείο και αναμένεται να καταφθάσει στο PC μέσω Steam.

Πρόκειται για έναν τmultiplayer τίτλο, όπου λαμβάνει χώρα σε έναν πολύ επικίνδυνο κόσμο με μία πανδημία να έχει διαλύσει τις ΗΠΑ και εκατομμύρια επιζώντες να προσπαθούν να επιβιώσουν. Όπως συμβαίνει σε τέτοιου είδους παιχνίδια, οι επιζώντες έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους για να τα βγάλουν πέρα και να συγκεντρώσουν είδη και αντικείμενα πρώτης ανάγκης, όπως όπλα και φαγητό. Δυστυχώς για αυτούς δεν είναι μόνοι τους, καθώς ο κόσμος είναι γεμάτος με zombies.

Σε αυτό δύσκολο ταξίδι θα βρείτε ρεαλιστικά όπλα, ενώ επιπλέον υπάρχει και μια μεγάλη γκάμα οχημάτων. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το μετρητή της θερμοκρασίας σας, τη δίψα, την πείνα και οτιδήποτε χρειάζεται για να μείνετε καλά στην υγεία σας.

Το The Day Before έρχεται μέσα στο 2021 μέσα από το Steam. Δείτε το trailer ανακοίνωσης παρακάτω.