Η EA ιδρύει το νέο στούντιο ‘Full Circle’ που θα δουλέψει στο Skate

Και αναζητά developers για να το στελεχώσει
27 Ιανουαρίου 2021 21:28
Η EA ιδρύει το νέο στούντιο ‘Full Circle’ που θα δουλέψει στο Skate

Μπορεί η EA να έχει την κακή φήμη πως κλείνει στούντιο, αλλά τελευταία είναι σε ένα σερί ανάπτυξης. Μετά την εξαγορά της Codemasters πριν μερικές εβδομάδες, ο αμερικανικός κολοσσός ανακοίνωσε τώρα την ίδρυση ενός ολοκαίνουργιου στούντιο. Ο λόγος γίνεται για την Full Circle, η οποία εδρεύει στο Βανκούβερ του Καναδά. Την ομάδα ηγείται ο Daniel McCulloch, πρώην επικεφαλής του Xbox Live. Μάλιστα, στο στούντιο εργάζονται και οι Deran Chung και Cuz Parry, δύο από τους δημιουργούς του αρχικού Skate, μιας και πρόκειται για την ομάδα που θα αναλάβει το επόμενο κεφάλαιο του franchise.

Με αφορμή την ίδρυση της ομάδας, ο McCulloch δήλωσε:

Οι fans έφεραν το Skate πίσω στη ζωή με τις ευχές τους και θέλουμε να συμμετέχουν από τη διαδικασία ανάπτυξης μέχρι το ντεμπούτο του παιχνιδιού και έπειτα.

Θέλουμε να αισθάνονται σαν ένα μέρος της  Full Circle. Στόχος μας είναι να διασκεδάσουμε και να φτιάξουμε καλά παιχνίδια που ο κόσμος θα παίζει μαζί με τους φίλους του. Έτσι, ψάχνουμε περισσότερους developers που θα μας βοηθήσουν να χτίσουμε συναρπαστικούς κόσμους για να εξερευνήσουν οι παίκτες.

Για την ιστορία, η EA ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2020 πως η σειρά Skate θα επιστρέψει, μια δεκαετία μετά από το Skate 3 και έπειτα από τα αίτημα εκατομμύρια fans. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι απέχει ακόμη πολύ από την κυκλοφορία του, αφού η ομάδα ανάπτυξής του μόλις συστάθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον η EA έχει ένα αξιόλογο hub ανάπτυξης στο Βανκούβερ, αφού εκεί εδρεύουν και οι EA Sports και Respawn Entertainment.

Tags: