Μεγάλη καθυστέρηση και για το The Lord of the Rings: Gollum

Η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο
27 Ιανουαρίου 2021 11:43
Μεγάλη καθυστέρηση και για το The Lord of the Rings: Gollum

Βρισκόμαστε μόλις στον πρώτο μήνα του έτους και ήδη έχουμε “χάσει” δύο πολύ μεγάλες κυκλοφορίες. Μετά το Hogwarts Legacy, για το οποίο ανυπομονούσαν οι fans του Harry Potter, ένας ακόμη τίτλος που βασίζεται σε ένα πασίγνωστο franchise ταινιών/βιβλίων χάνει το 2021.

Ο λόγος γίνεται για το The Lord of the Rings: Gollum, το οποίο αρχικά ανακοινώθηκε την άνοιξη του 2019 και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει φέτος για τα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S, PC και Switch. Η ομάδα ανάπτυξης Daedalic Entertainment ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την NACON για το publishing του τίτλου, ο οποίος πλέον μεταφέρεται για το 2022.

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εξασφαλίσουν ότι το παιχνίδι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των fans του The Lord of the Rings και πως θα εκμεταλλεύεται πλήρως τη δύναμη της νέας γενιάς των κονσολών. Τονίζεται ότι το σύμπαν θα εκπροσωπηθεί πιστά, χάρη στη συνεργασία με τη Middle-earth Enterprises, την εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα προσαρμογής των βιβλίων του J.R.R. Tolkien.

Ακολουθεί το σχετικό tweet που συνόδευσε την ανακοίνωση.