Το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood σάς καλεί να γίνετε λυκάνθρωποι στο νέο του gameplay

Προ των πυλών η κυκλοφορία του παιχνιδιού
26 Ιανουαρίου 2021 12:13
Το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood σάς καλεί να γίνετε λυκάνθρωποι στο νέο του gameplay

Η publishing εταιρία Nacon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο για τον επερχόμενο τίτλο της Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, σε συνεργασία με το IGN.  Πρόκειται για ένα third-person single-player παιχνίδι που βασίζεται στην σειρά των tabletop RPGs World of Darkness, όπως για παράδειγμα και το Vampire: The Masquerade.

Στο Earthblood αναλαμβάνουμε το ρόλο του Cahal, ο οποίος μπορεί να αλλάξει μορφή από άνθρωπο, σε λύκο ή λυκάνθρωπο. Ακριβώς σε αυτό εστιάζει το νέο βίντεο, παρουσιάζοντας το gameplay σε κάθε μορφή, από τον ευέλικτο λύκο που ενδείκνυται για την εξερεύνηση και το stealth, στην ανθρώπινη μορφή για τους διαλόγους ή τη μάχη με όπλα, μέχρι τον θηριώδη λυκάνθρωπο για τις αιματηρές μάχες σώμα με σώμα. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω για να πάρετε μια γεύση.

Το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.