Αναγέννηση για το Star Wars Battlefront II με εκατομμύρια παίκτες από το Epic Games Store

Νέα στατιστικά απευθείας από την EA
26 Ιανουαρίου 2021 11:17
Αναγέννηση για το Star Wars Battlefront II με εκατομμύρια παίκτες από το Epic Games Store

Το Star Wars Battlefront II έκανε το ντεμπούτο του το 2017 και σίγουρα δεν είχε ξεκινήσει με το δεξί, αφού τα επιθετικά microtransactions που ενσωμάτωνε είχαν εξοργίσει τη gaming κοινότητα. Από τότε η Electronic Arts και η DICE δεν εγκατέλειψαν τον τίτλο, αλλάζοντας τη monetization στρατηγική τους και κυκλοφορώντας άφθονο νέο περιεχόμενο για τους παίκτες. Η υποστήριξη που έλαβε το παιχνίδι μετά το ντεμπούτο του έκανε πολλούς να επιστρέψουν και η τελευταία συνεργασία της EA ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Αναλυτικότερα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, EA και Epic Games Store έδωσαν τα χέρια, χαρίζοντας τον τίτλο στους PC gamers. Η προσφορά ήταν διαθέσιμη για μια εβδομάδα και τώρα μάθαμε πόσους παίκτες προσέλκυσε συνολικά. Σύμφωνα με την σχετική δημοσίευση της εταιρίας στα social media, περισσότεροι από 19 εκατομμύρια παίκτες εξαργύρωσαν την προσφορά του Epic Games Store, για να ριχθούν στις αρένες σε ένα γαλαξία, πολύ πολύ μακριά. Η εταιρία ευχαρίστησε όσους συνεχίζουν να αγαλλιάζουν το παιχνίδι ακόμη και σήμερα, παρόλο που έχει σταματήσει να εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο και ζήτησε να είναι φιλικοί με τα νέα μέλη της κοινότητας.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση.

Όπως φαίνεται το Star Wars Battlefront II μπορεί να ενταχθεί πλέον και επίσημα στη λίστα των ‘comeback ιστοριών’ της gaming βιομηχανίας, πλάι στα No Man’s Sky, FINAL FANTASY XIV κ.α.