Η Team Ninja ετοιμάζει το Ninja Gaiden 4; Θα αφήσει για λίγο το Nioh franchise

Θα δούμε την επιστροφή του Ryu ή κάτι τελείως καινούργιο;
21 Ιανουαρίου 2021 09:34
Η Team Ninja ετοιμάζει το Ninja Gaiden 4; Θα αφήσει για λίγο το Nioh franchise

Όπως φαίνεται η Team Ninja θέλει να επικεντρωθεί σε νέα projects και όχι σε κάποιο sequel του Nioh 3 αυτή τη στιγμή. Έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι να κυκλοφορήσει το Nioh 2 Complete Edition, καθώς και το remaster του αρχικού τίτλου και όπως όλα δείχνουν, η ιαπωνική ομάδα είναι έτοιμη για κάτι φρέσκο.

Αυτό έρχεται απευθείας από τον Fumihiko Yasuda, ο οποίος μίλησε στο The Gamer. Έτσι, αναφέρει ότι η Team Ninja θα ήθελε πλέον να επικεντρωθεί και να δουλέψει σε νέους τίτλους, οπότε αυτή τη στιγμή δεν ετοιμάζει το Nioh 3.

Μετά τη δημιουργία νέων τίτλων αποκτάς νέες εμπειρίες, δεξιότητες και πολλά άλλα. Θα ήθελα να επιστρέψουμε σε αυτές τις σειρές κάποια στιγμή και να αξιοποιήσουμε όλα αυτά που θα μάθουμε από τα νέα projects και να δημιουργήσουμε ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι που θα ξεπεράσει το Nioh και το Nioh 2.

Ο Yasuda μετέφερε επίσης ότι η Team Ninja θα ήθελε να επιστρέψει στο Ninja Gaiden, το οποίο έχει αφήσει στο παρελθόν εδώ και πολλά χρόνια, Θα ήθελε, λοιπόν, να εμφανιστεί ξανά μελλοντικά (ο χαρκτήρας) και εκτός από αυτό κοιτάει μπροστά σε νέες ανακοινώσεις σχετικά με το franchise, άλλωστε ο Ryu όπως λέει η ίδια είναι ο πιο διάσημος χαρακτήρας της.

Ότι κι αν έχει στα σκαριά η Team Ninja θα το δείξει ο χρόνος. Εσείς τί θα θέλατε από την εταιρία; Πείτε μας στα σχόλια!