Η Valve έχει πολλά παιχνίδια υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τον Gabe Newell

Τί γίνεται με το “Citadel”;
21 Ιανουαρίου 2021 08:28
Η Valve έχει πολλά παιχνίδια υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τον Gabe Newell

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Half Life: Alyx πέρυσι όταν κυκλοφόρησε, ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας του franchise, φαίνεται πως η Valve δουλεύει ήδη πάνω σε νέα projects. Αυτό το νέο έρχεται απευθείας από τον Gabe Newell, ο οποίος επιβεβαίωσε έμμεσα ότι η εταιρία εργάζεται σε πολλαπλά παιχνίδια αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα επικεντρώνεται σε single-player εμπειρίες.

Μέσα από μία συνέντευξη 1 News, ο Newell είπε χαρακτηριστικά για την ενέργεια που έφερε το Alyx στο στούντιο:

Το Half Life: Alyx ήταν υπέροχο. Υπέροχο ήταν επίσης και το να επιστρέφεις πίσω και να δημιουργείς single player παιχνίδια, καθώς και η δυναμική που υπήρχε μέσα στην εταιρία. Έχουμε πολλά παιχνίδια αυτή τη στιγμή στα σκαριά που πρόκειται να ανακοινώσουμε.

Φυσικά και μετά από αυτές τις δηλώσεις ο Newell δεν προέβη σε κάποια άλλη ανακοίνωση, ως προς τι μπορεί να είναι αυτά τα παιχνίδια ή αν επιτέλους το όνειρο των fan του Half Life (με το 3ο κεφάλαιο), θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Όμως, πρόσθεσε:

Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτά τα παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω μέχρι να μπορώ να πω κάτι. Το ωραίο είναι, με το να μην απαντάω σε αυτές τις ερωτήσεις, αποφεύγω την κοινότητα με το να καταλήξει σε νέες, εξίσου δύσκολες -για να απαντήσω- ερωτήσεις.

Μία από αυτές τις δύσκολες ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς ο Newell, είναι το φημολογούμενο παιχνίδι με κωδική ονομασία “Citadel”, στο οποίο όταν ερωτήθηκε είπε ότι η εταιρία έχει μια σειρά κωδικών ονομασιών στα project της και αρνήθηκε να δώσει άλλες πληροφορίες.

Το τι παιχνίδια έχει τελικά στα σκαριά η Valve θα το δείξει ο χρόνος. Μέχρι τότε, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.