Το Rust σπάει ξανά το ρεκόρ του στο Steam

Συνεχίζεται η απροσδόκητη επιτυχία του παιχνιδιού
20 Ιανουαρίου 2021 13:34
Το Rust σπάει ξανά το ρεκόρ του στο Steam

Όπως σας ενημερώσαμε πριν μερικές ημέρες, το Rust βιώνει μια εντυπωσιακή “αναγέννηση”. Αν και ο τίτλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2013, φαίνεται πως η χρονιά που έμελλε να λάμψει ήταν το 2021, όπως συνέβη πρόσφατα και με την περίπτωση του Among Us.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος του δημιουργού του Garry’s Mod κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να σπάσει για δεύτερη φορά το ρεκόρ παικτών του στο Steam. Στις αρχές του Ιανουαρίου το Rust είχε ξεπεράσει τους 240 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες. Τώρα, και αυτό το ρεκόρ αποτελεί παρελθόν, αφού στις 16 Ιανουαρίου το παιχνίδι έφτασε τους 244,394 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες.

Η τρομερή δημοφιλία του παιχνιδιού τον τελευταίο καιρό οφείλεται μεταξύ άλλων στην streaming κοινότητα. Πασίγνωστοι streamers όπως ο Shroud, η Pokimane ή ο Myth έχουν στρέψει τα βλέμματα της κοινότητας στον survival τίτλο, με τις πωλήσεις του να αυξάνονται ραγδαία. Το ποιο θα είναι το ταβάνι για το Rust μένει να το δούμε, αλλά όπως όλα δείχνουν δε θα περάσει καιρός μέχρι το επόμενο ρεκόρ.

Tags: