Το New Pokémon Snap κυκλοφορεί τον Απρίλιο και θα σας κάνει πάλι φωτογράφους

Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer
15 Ιανουαρίου 2021 08:50
Το New Pokémon Snap κυκλοφορεί τον Απρίλιο και θα σας κάνει πάλι φωτογράφους

Όπως φαίνεται, οι απροειδοποίητες ανακοινώσεις έχουν γίνει συνήθεια για τη Nintendo τελευταία, η οποία ήρθε τώρα να αποκαλύψει την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του New Pokémon Snap, δημοσιεύοντας συγχρόνως και ένα νέο trailer για το παιχνίδι.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, στο New Pokémon Snap οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο ενός νέου εν δυνάμει φωτογράφου Pokémon και θα συνεργαστούν με τον ειδικό του Lental region, τον Professor Mirror, σε μια οικολογική έρευνα για να φωτογραφίσουν τα Pokémon που ζουν στη φύση.

Ο Professor Mirror θα αξιολογεί και θα βαθμολογεί τις φωτογραφίες που θα τραβούν οι παίκτες στις περιπέτειές τους. Τα κριτήρια συμπεριλαμβάνουν την πόζα των Pokémon, πόσο μεγάλα φαίνονται, πόσο ευθεία κοιτούν την κάμερα και που τοποθετούνται στο πλάνο. Καθώς βγάζουν περισσότερες φωτογραφίες και προχωρούν την έρευνα, οι παίκτες θα βλέπουν τα Pokémon να δείχνουν και να συμπεριφέρονται με νέους μοναδικούς τρόπους. Φυσικά, βγάζοντας φωτογραφίες, οι παίκτες θα γεμίζουν το Photodex τους, πάντα με αυτές που έχουν το υψηλότερο σκορ.

Το New Pokémon Snap αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 30 Απριλίου, με τιμή που ανέρχεται στα $59,90. Ακολουθεί το νέο trailer.