Όλη η αλήθεια για το Cyberpunk 2077 - Επίσημο βίντεο με το τι συνέβη

“Ποτέ, μα ποτέ, δε σκοπεύαμε να συμβεί κάτι τέτοιο”
13 Ιανουαρίου 2021 23:37
Όλη η αλήθεια για το Cyberpunk 2077 - Επίσημο βίντεο με το τι συνέβη

Το ντόμινο των εξελίξεων για το Cyberpunk 2077 έχει συνέχεια. Όπως μάλλον γνωρίζετε ήδη, η CD Projekt δέχτηκε αυστηρή κριτική για τις προβληματικές εκδόσεις των PS4 και Xbox One, για τον τρόπο που διαχειριστικέ την προώθηση του τίτλου και για διάφορους ακόμη λόγους. Η κατακραυγή οδήγησε στη Sony και τη Microsoft να προσφέρουν επιστροφές χρημάτων, αφού πρώτα επικράτησε αρκετή σύγχυση ακόμη και γι' αυτό, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αφαιρείτε από το PlayStation Store. Εν τέλει, η ίδια η πολωνική εταιρία δεσμεύτηκε να πληρώσει από την τσέπη της την επιστροφή, αν κάποιο κατάστημα δεν τη δεχτεί.

Τώρα, ο συνιδρυτής της CD Projekt, Marcin Iwiński, βγήκε δημοσίως σε ένα νέο βίντεο για να ζητήσει συγνώμη, τονίζοντας πως “ποτέ, μα ποτέ, δε σκόπευαν να συμβεί κάτι τέτοιο”. Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε παρασκηνιακά από την πλευρά της ομάδας ανάπτυξης, οδηγώντας στο προβληματικό αυτό launch. Είναι αξιοσημείωτο πως το βίντεο διαθέτει υποτίτλους σε διάφορες γλώσσες, αλλά η CD Projekt τονίζει πως μόνο η αγγλική γλώσσα είναι αντιπροσωπευτική. Προφανώς πρόκειται για προληπτικό μέτρο, μιας και η εταιρία είναι αντιμέτωπη με πολλαπλές δικαστικές αγωγές και κάποιο λάθος μετάφρασης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον της.

Συγχρόνως, δημοσιεύτηκε και ένα roadmap για το μέλλον, ενώ η εταιρία ανανέωσε τη δέσμευσή της να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox One, το PS4 και το Google Stadia. Ο τίτλος είναι playable και στις κονσόλες επόμενης γενιάς, μέσω backwards compatibility. Τέλος, παρακάτω ακολουθεί το σχετικό βίντεο. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες και απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις στην επίσημη ανάρτηση της εταιρίας πατώντας εδώ.