Παίκτης του Warzone κέρδισε στο Gulag χρησιμοποιώντας…φλογέρα! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ναι, καλά διαβάσατε.

Παίκτης του Warzone κέρδισε στο Gulag χρησιμοποιώντας…φλογέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια διάφορα παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν στο χώρο των videogames. Αν θυμάστε, στο παρελθόν είχαμε δει έναν φανατικό παίκτη του DOOM να καταφέρνει να «τρέξει» το παιχνίδι μέσα από πατάτες, ενώ άλλος έπαιζε μέσα από ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση, που αφορά αυτή τη φορά το Call of Duty: Warzone.

Συγκεκριμένα, ένας streamer με ονομασία DeanoBeano, έπαιζε το αγαπημένο του Warzone λιγάκι διαφορετικά από το συνηθισμένο, αφού κατάφερε να κερδίσει το Gulag, το 1v1 match που συμβαίνει όταν χάσει κάποιος στο Warzone, έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία να μπει ξανά στις αρένες. Όμως, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι το κέρδισε χρησιμοποιώντας μία…φλογέρα! Ναι, καλά διαβάσατε.

Δείτε τα κλιπ παρακάτω:

Η είδηση ήρθε απευθείας από το Eurogamer, που περιγράφει ότι ο DeanoBeano μπόρεσε να συνδέσει τη φλογέρα στο PC του μέσω ενός recorder και προγραμμάτισε τις νότες ενεργοποιώντας κάποιες λειτουργίες χειριστηρίου όπως το jump, το shooting και το movement για να κινείται. Βέβαια, του πήρε αρκετό χρόνο και πολύ εξάσκηση μέχρι να το καταφέρει.

1 comment(s)

End of content

No more pages to load