Καταργείται η σελίδα του Killzone – Απενεργοποιούνται και χαρακτηριστικά του Shadow Fall

Τίτλοι τέλους για τη γνωστή σειρά του PlayStation;
10 Ιανουαρίου 2021 20:43
Καταργείται η σελίδα του Killzone – Απενεργοποιούνται και χαρακτηριστικά του Shadow Fall

Η Sony κατήργησε την επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού shooter franchise της, Killzone. Συγκεκριμένα, αν κάποιος επισκεφτεί πλέον τον ισότοπο, αντικρίζει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα και έναν σύνδεσμο για να επισκεφτεί την κεντρική ιστοσελίδα του PlayStation.

Στο μήνυμα αυτό αναφέρεται μάλιστα πως τα στατιστικά των παικτών και τα ranking δεδομένα από το Killzone: Mercenary και το Killzone: Shadow Fall θα καταργηθούν. Παράλληλα, δε θα είναι πλέον δυνατό οι παίκτες να δημιουργήσουν ή να διαχειριστούν clans στο Killzone: Shadow Fall.

Για την ιστορία, έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από τη στιγμή που είδαμε το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς. Το franchise ξεκίνησε στο PlayStation 2 το 2004 και είχε βαπτιστεί από πολλούς τότε ως το “Halo-Killer” της Sony.

Πλέον η ομάδα ανάπτυξης των Killzone, η Guerrilla Games, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο νέο της IP, Horizon. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το Horizon Zero Dawn, γνώρισε τρομερή επιτυχία, ενώ μέσα στο 2021 αναμένεται και το Horizon Forbidden West.

Η κατάργηση της ιστοσελίδας μοιάζει ως η αρχή του τέλους για το Killzone γενικότερα, με τη Sony να μην έχει προβεί σε κάποια περαιτέρω δήλωση για την ώρα.