Το Xbox ρωτά τους παίκτες για το DualSense χειριστήριο του PS5 

Σε επίσημη δημοσκόπηση

Το Xbox ρωτά τους παίκτες για το DualSense χειριστήριο του PS5

Μέχρι στιγμής, το DualSense χειριστήριο του PS5 έχει καταφέρει να κλέψει τις πρώτες εντυπώσεις τόσο των κριτικών, όσο και των gamers που κατάφεραν να αγοράσουν την κονσόλα. Το controller κουβαλά πολλές ενδιαφέρουσες τεχνολογίες, όπως οι σκανδάλες προσαρμοζόμενης αντίστασης, η απτική ανάδραση, το touchpad, το μικρόφωνο, το ηχείο και το γυροσκόπιο, οι οποίες απουσιάζουν από το controller που συνοδεύει τις νέες κονσόλες της Microsoft, Xbox Series X και Xbox Series S.

Μάλιστα, το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, ήδη έχει συγχαρεί τη Sony για το DualSense, πριν μερικές εβδομάδες. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, η Microsoft εξετάζει μια πιο δραστική ανανέωση και του δικού της χειριστηρίου. Όπως μεταφέρει το TechRadar, διάφοροι χρήστες του Xbox οικοσυστήματος κλήθηκαν να συμμετέχουν σε μια έρευνα που μεταξύ άλλων ρωτούσε αν γνωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του DualSense. Φαίνεται, λοιπόν, πως η εταιρία ζητά feedback πριν πάρει κάποια σημαντική απόφαση.

Για την ώρα δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Microsoft σκοπεύει να αναβαθμίσει τόσο ριζικά το controller του Xbox στα μέσα της γενιάς. Ενδεχομένως, η εταιρία να εξετάζει το ενδεχόμενο για την επόμενη γενιά κονσολών της ή ενδεχομένως για το 'Series 3' του Elite Controller της. Όλα είναι πιθανά, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

5 σχολιο(α)