Η IKEA τρολλάρει τα PS5 και Xbox Series X

Προσπαθώντας να βοηθήσει ωστόσο τους καταναλωτές
06 Ιανουαρίου 2021 13:04
Η IKEA τρολλάρει τα PS5 και Xbox Series X

Από την αρχική αποκάλυψη των PS5 και Xbox Series X έχουν ακουστεί πολλά για την ιδιαίτερη εμφάνιση και το μέγεθός τους. Πολλοί παίκτες ακόμη αναρωτιούνται μάλιστα αν οι δύο κονσόλες χωράνε στα έπιπλά τους ή αν θα χρειαστεί να καταφύγουν σε κάποια άλλη λύση. Τώρα, η πασίγνωστη αλυσίδα καταστημάτων επίπλων IKEA, έρχεται να λύσει το πρόβλημα, «τρολλάροντας» συγχρόνως τη Sony και τη Microsoft.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Reddit από το εξωτερικό παρατήρησε πως στα IKEA της περιοχής του υπάρχουν δύο ‘next-gen κουτιά’ με σημειωμένες τις διαστάσεις, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να δοκιμάσουν σε ποια έπιπλα χωράνε οι νέες κονσόλες. Φυσικά, τα δύο αυτά κουτιά είναι απλοποιημένα αντίγραφα των PS5 και Xbox Series X και το καλύτερο είναι η φράση που αναγράφεται πάνω τους. Συγκεκριμένα, η IKEA χαρακτηρίζει τις κονσόλες ως «υπερβολικά μεγάλες στα όρια του meme», καυτηριάζοντας έτσι το πράγματι μεγάλο μέγεθός τους.

Πιθανότατα και τα ελληνικά υποκαταστήματα θα εξοπλιστούν με 'ψεύτικες next-gen κονσόλες' σύντομα, για να κάνουν ευκολότερη τη ζωή όσων ψάχνουν για νέο έπιπλο τηλεόρασης. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και τη σχετική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Reddit.