Το soundtrack της σειράς Persona έρχεται στο Spotify

Σχεδόν 800 κομμάτια έρχονται στη συνδρομητική υπηρεσία
05 Ιανουαρίου 2021 08:40
Το soundtrack της σειράς Persona έρχεται στο Spotify

Η σειρά Persona έχει αγαπηθεί για πολλούς λόγους από τους παίκτες, αποκτώντας αρκετή δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την κυκλοφορία του πέμπτου κεφαλαίου. Ένας από τους λόγους αυτούς είναι η στιλάτη μουσική επένδυση που συνοδεύει το ιδιαίτερο εικαστικό και την αφήγηση. Πλέον οι χρήστες του Spotify θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν με περίσσια ευκολία το soundtrack των περισσότερων παιχνιδιών της σειράς, όπου και αν βρίσκονται.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει το AniPlaylist, η συνδρομητική υπηρεσία θα υποδεχθεί τα OSTs των περισσότερων βασικών παιχνιδιών της σειράς, όπως το Persona 5 και το Persona 4 Golden, καθώς και διαφόρων spin-offs, όπως το Persona 4: Dancing All Night. Τα 746 συνολικά κομμάτια αναμένεται να εμπλουτίσουν το Spotify ξεκινώντας από σήμερα, 5 Ιανουαρίου.

Είτε είστε βετεράνοι της σειράς Persona, είτε νέοι παίκτες που δεν έχετε ασχοληθεί ακόμη, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο αναλυτικό μας αφιέρωμα για το Persona 5, το οποίο εξερευνά το τί μας διδάσκει στα αλήθεια το αριστούργημα της Atlus.