Ο Kanye West είχε προσεγγίσει τη Nintendo για συνεργασία

Και ο Reggie Fils-Aime αφηγείται την ιστορία
02 Ιανουαρίου 2021 12:47
Ο Kanye West είχε προσεγγίσει τη Nintendo για συνεργασία

Νωρίτερα τον προηγούμενο χρόνο, ο πρώην πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία που συνέβη όσο εργαζόταν ακόμη για τον gaming κολοσσό. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο podcast Talking Games With Reggie and Harold, ο Reggie Fils-Aime αποκάλυψε ότι σε μια E3 πριν από πολλά χρόνια, τον πλησίασε ο πασίγνωστος τραγουδιστής Kanye West. Ο ράπερ ήθελε να συνεργαστεί με τη Nintendo για τη δημιουργία ενός παιχνιδιού.

Ο West, λοιπόν, ήρθε στο booth της Nintendo στην E3 μαζί με τη γυναίκα του, Kim Kardashian, μιλώντας για ώρα με το θρυλικό game designer Shigeru Miyamoto. Στη συνέχεια ζήτησε να μιλήσει και με τον Reggie για μια πιθανή συνεργασία και αφού το υψηλόβαθμο στέλεχος της Nintendo τον άκουσε, προσπάθησε να του αρνηθεί όσο πιο ευγενικά γίνεται.

Στο πλαίσιο του podcast, ο Reggie δήλωσε:

Μεταξύ άλλων μιλήσαμε για το τι σχεδίαζε, πειραματιζόταν με ένα concept για ένα βιντεοπαιχνίδι. Ήθελε να ακούσει εντυπώσεις σχετικά με αυτό. Έτσι, λοιπόν, ήρθε και μου είπε: “Θέλω να δουλέψω με τη Nintendo”. Τότε είχαμε τόσα πολλά διαφορετικά projects σε εξέλιξη στη Nintendo, που η πιθανότητα να δουλέψουμε με τον Kanye απλά δεν υπήρχε. Επομένως, έπρεπε να βρω έναν τρόπο να απορρίψω ευγενικά την πιθανότητα να συνεργαστούμε μαζί του. Του είπα: “Kanye, δε θες να δουλέψεις μαζί μας επειδή είμαστε σκληροί, είμαστε πολύ δύσκολοι. Το μόνο που κάνουμε είναι να πιέζουμε για το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο. Δεν είμαστε ο τύπος του συνεργάτη που θα ήθελες να δουλέψεις μαζί του’. Με κοιτάζει, λοιπόν, και μου λέει: “Reggie, είστε ακριβώς ο συνεργάτης που ψάχνω, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο”. Και τότε σκέφτηκα: “Ω Θεέ μου”...

Η ιστορία μόλις τώρα ήρθε στην επιφάνεια, χάρη στο δημοσίευμα του Nintendo Everything και μάλιστα ο Reggie σχολίασε εκ νέου το γεγονός. Ακολουθεί το σχετικό tweet του.