Το Dying Light 2 "ζει" και θα μάθουμε περισσότερα το 2021

Η Techland ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά της
31 Δεκεμβρίου 2020 09:06
Το Dying Light 2 "ζει" και θα μάθουμε περισσότερα το 2021

Το 2020 σίγουρα θα μπορούσε να έχει κυλήσει καλύτερα, κάτι που ισχύει και για το Dying Light 2. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει φέτος, αλλά τον Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί πως θα καθυστερήσει. Από τότε επικρατεί σιγή ιχθύος σχετικά με το project, η οποία έσπασε τον Ιούνιο, όταν μάθαμε ότι ο writer του παιχνιδιού, Chris Avellone, αποχωρεί από την ομάδα ανάπτυξης έπειτα από πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Παρόλο που έχουμε καιρό να ακούσουμε κάτι νεότερο, η ανάπτυξή του φαίνεται πως συνεχίζεται κανονικά και σύντομα αναμένεται να μάθουμε περισσότερα. Συγκεκριμένα, ένα μέλος της ομάδας ανάπτυξης ευχήθηκε καλές γιορτές στην κοινότητα μέσω του Discord, δηλώνοντας:

«Πεθαίνουμε» να σας ενημερώσουμε για το πώς πάει η ανάπτυξη. Θα έχουμε φρέσκες λεπτομέρειες για το Dying Light 2 στο επόμενο έτος!

Φαίνεται, λοιπόν, πως η αναμονή θα φτάσει σύντομα στο τέλος της, αφού η Techland σκοπεύει να ανοίξει τα χαρτιά της το 2021. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.