Η σειρά Nioh θα κάνει διάλειμμα το 2021

Η Team Ninja μιλά για τα μελλοντικά της σχέδια
29 Δεκεμβρίου 2020 17:52
Η σειρά Nioh θα κάνει διάλειμμα το 2021

Όπως συνηθίζει, το γνωστό ιαπωνικό gaming περιοδικό Famitsu έκλεισε το 2020 μιλώντας με διάφορους δημιουργούς της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου, σχετικά με τις βλέψεις τους για το νέο έτος. Στο πλαίσιο αυτό, ο Fumihiko Yasuda της Team Ninja και director των Nioh και Nioh 2, αποκάλυψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι το 2021 θα είναι μεταβατική χρονιά για την ομάδα, η οποία θα αφήσει το franchice Nioh να ξεκουραστεί για λίγο. Με το νέο έτος, λοιπόν, θα εστιάσει στην ανάπτυξη νέων τίτλων, με πολλαπλά projects να περνούν στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του:

Το 2021 θα είναι μεταβατική χρονιά. Όσον αφορά την Team Ninja, η επταετής ανάπτυξη της σειράς Nioh θα φτάσει ένα σημείο ανάπαυσης και υπάρχουν πολλαπλά projects που θα μπουν σε πλήρους κλίμακας ανάπτυξη το 2021. Σκοπεύω να αλλάξω και το στυλ ανάπτυξής μου, έτσι ώστε να ταιριάζει με το νέο τρόπο ζωής μου, ενώ θα συγκεντρωθώ σε νέους τίτλους. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, θα προσπαθήσω να μη βάλω περισσότερα κιλά…

Για την ιστορία, το Nioh 2 κυκλοφόρησε μέσα στο 2020, αποσπώντας θετική ανταπόκριση από την πλειοψηφία των παικτών και των κριτικών. Τον Φεβρουάριο του 2021, το παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του στο PS5 και στο PC μέσα από το Nioh 2: Complete Edition, το οποίο περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και όλα τα πακέτα επέκτασης.