Βίντεο-τουρ στο θεματικό πάρκο της Nintendo που θέλει να σας κάνει πάλι παιδιά

Φύγαμε για Ιαπωνία!
19 Δεκεμβρίου 2020 10:58
Βίντεο-τουρ στο θεματικό πάρκο της Nintendo που θέλει να σας κάνει πάλι παιδιά

Παραδοσιακά η Nintendo μέσα από τα “Nintendo Direct” μάς αποκαλύπτει τί παιχνίδια να περιμένουμε μελλοντικά για το Nintendo Switch. Ωστόσο, εχθές μέσα από αυτό το ειδικό event δεν είδαμε κάποια παρουσίαση τίτλων για την υβριδική της κονσόλα, αλλά πήραμε μια μικρή γεύση από το μεγάλο θεματικό πάρκο της, που ακούει στο όνομα “Super Nintendo World”.

Πρόκειται για πάρκο γεμάτο Nintendo στα Universal Studios της Ιαπωνίας αλά Disney Land. Έτσι, μέσα από ένα βίντεο δεκαπέντε λεπτών (περίπου), ο Shigeru Miyamoto ή αλλιώς ο “μπαμπάς του Mario”, ήταν εκεί για να μας το παρουσιάσει και να γίνουμε και πάλι παιδιά από τη νοσταλγία. Πρόκειται για ένα τεράστιο πάρκο που φέρνει όλους τους χαρακτήρες της Nintendo “στη ζωή” με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.

Σε αυτό, οι επισκέπτες μπορούν να αγωνιστούν με άλλους σε real-life πίστες του Mario Kart, να δουν το κάστρο της Πριγκίπισσας Peach, ακόμη και να φάνε σε ένα εστιατόριο γεμάτο Toad!

Επειδή όμως τα λόγια είναι φτώχια, παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το Super Mario World, το οποίο αναμένεται να ανοίξει στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

Tags: