Cyberpunk 2077: Ελεύθερη πτώση για τη μετοχή της CD Projekt – Τουλάχιστον 40% κάτω

Έχει στοιχήσει ήδη πάνω από $1 δισεκατομμύριο
18 Δεκεμβρίου 2020 11:41
Cyberpunk 2077: Ελεύθερη πτώση για τη μετοχή της CD Projekt – Τουλάχιστον 40% κάτω

Πρωτόγνωρες εξελίξεις έχουν λάβει χώρα μετά την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077. Η κατακραυγή για τα σοβαρά προβλήματα με τις εκδόσεις των κονσολών και το αλαλούμ με τις επιστροφές χρημάτων κορυφώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα με την ανακοίνωση-βόμβα της Sony. Η εταιρία του PlayStation όχι απλώς ανακοίνωσε πως προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους παίκτες, αλλά συγχρόνως αφαίρεσε το παιχνίδι από το PlayStation Store.

Φυσικά, όλα αυτά έχουν ταρακουνήσει την τιμή της μετοχής της CD Projekt στο χρηματιστήριο. Πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, συγκεκριμένα στις 4 Δεκεμβρίου, η αξία της εταιρίας είχε κορυφωθεί, με την μετοχή της να φτάνει τα 443 PLN. Τώρα, μετά την ηχηρή κίνηση της Sony, ξεκίνησε μια ελεύθερη πτώση για την τιμή της μετοχής που έχει πέσει μέχρι και στα 261 PLN. Έχουμε να κάνουμε μια μείωση της τάξεως του 40% τις τελευταίες ημέρες.

Όπως μεταφέρει το Bloomberg, η υπόθεση αυτή έχει στοιχήσει ήδη στους ιδρυτές της CD Projekt περισσότερο από $1 δισεκατομμύριο.

Για την ιστορία, πρόσφατα η CD Projekt δεσμεύτηκε να αποστατήσει τη φήμη της πάση θυσία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το θέμα πατώντας εδώ. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλες τις νέες εξελίξεις.