Το The Callisto Protocol διαδραματίζεται 300 χρόνια μετά το…PUBG!

Ναι, βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με το δημοφιλές battle royale
17 Δεκεμβρίου 2020 18:57
Το The Callisto Protocol διαδραματίζεται 300 χρόνια μετά το…PUBG!

Την προηγούμενη εβδομάδα και μέσα από τα The Game Awards είδαμε το πρώτο trailer από το νέο πόνημα πρώην δημιουργών του Dead Space, με ονομασία, The Callisto Protocol. Πρόκειται για ένα sci-fi horror παιχνίδι που θέλει να είναι το πιο τρομακτικό που έχετε παίξει ποτέ.

Το 2019, ωστόσο, όταν ο Glen Schofield (πρώην αφεντικό της Visceral Games) ανακοίνωσε το Striking Distance Studios, είχε γνωστοποιήσει ότι το πρώτο τους παιχνίδι θα είναι ένας πρωτότυπος τίτλος στο σύμπαν στου PUBG. Ναι, καλά καταλάβατε. Το The Callisto Protocol, θα λαμβάνει χώρα 300 χρόνια μετά το PUBG. Αυτό μάλιστα, το μετέφερε και μέσα από μία συνέντευξή του στο IGN.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι καθώς παρουσίασα την ιστορία του The Callisto Protocol σε μια συνάντηση που είχα με την ομάδα του PUBG, ήταν τελικά να την διαμορφώσουμε και να την εντάσσουμε στο storyline του PUBG.

Είναι αστείο διότι το PUBG είναι ένα battle royale παιχνίδι, όπου ένα τηγάνι μπορεί κυριολεκτικά να σε σώσει, ενώ στο The Callisto Protocol θέλουμε να κάνουμε το πιο τρομακτικό παιχνίδι που έχετε παίξει.

Το The Callisto Protocol αναμένεται το 2022 για PC και κονσόλες.

Tags: