Δείτε νέες ανατριχιαστικές εικόνες από το Resident Evil Village!

Όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του (;)
17 Δεκεμβρίου 2020 08:46
Δείτε νέες ανατριχιαστικές εικόνες από το Resident Evil Village!

Το Resident Evil Village έρχεται το 2021 και παρόλο που έχουμε πάρει μια αρκετά ικανοποιητική γεύση για το τί θα δούμε, η Capcom δημοσίευσε μερικές νέες εικόνες, για να ανεβάσει κι άλλο το hype. Στις δύο από τις τρεις πρωταγωνιστούν δύο εχθροί που θα συναντήσει ο Ethan στο ταξίδι του που και οι δύο έχουν έντονο άρωμα από το…Bloodborne.

Στην τρίτη εικόνα βλέπουμε να ξεπροβάλλει ένα μέρος του χωριού αλά Resident Evil 4 με μια μουντή ατμόσφαιρα. Όπως δήλωσε ο Peter Fabiano, στο IGN, η ομάδα ανάπτυξης πιστεύει ότι το όγδοο κεφάλαιο της σειράς έχει συσσωρευμένα τα καλύτερα στοιχεία όλων των Resident Evil με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή, τον τρόμο, την επιβίωση, τη δράση και τις… εκπλήξεις. Φυσικά, θα υπάρχουν και γρίφοι, καθώς προχωράτε την ιστορία.

Ελπίζουμε οι fans να απολαύσουν και να εξερευνήσουν αυτό το χιονισμένο χωρίο που λαμβάνει χώρα το Resident Evil Village, όπου εκεί τους περιμένουν ολοκαίνουργιοι εχθροί. Για άλλη μια φορά, θα πάρουν τον έλεγχο του Ethan Winters, συνεχίζοντας την ιστορία του Resident Evil 7, αλλά με νέες τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να βυθίσουμε τους παίκτες στο παιχνίδι με τρόπους που δεν μπορούσαμε πριν.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Για την ιστορία, το Resident Evil Village δημιουργήθηκε εξ’ αρχής για τη νέα γενιά κονσολών, με την αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών RE Engine που γνωρίσαμε στο Resident Evil 7, η οποία τώρα φρεσκαρίστηκε κι άλλο για να αποδώσει καλύτερα στη νέα γενιά κονσολών.

Tο Resident Evil Village αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.