Το Fortnite "τρέχει" πλέον και στο πιο σαράβαλο PC με νέο update (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε τις μεγάλες διαφορές στα FPS
15 Δεκεμβρίου 2020 12:41
Το Fortnite "τρέχει" πλέον και στο πιο σαράβαλο PC με νέο update (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο PC, αλλά λόγω παλαιότερων συστημάτων «ζορίζονται» ή οι διάφοροι τίτλοι δεν έχουν ικανοποιητική απόδοση. Όπως όλα δείχνουν, αυτό θέλει να καταπολεμήσει η Epic Games με το νέο update του Fortnite, το οποίο έρχεται να βελτιώσει την απόδοσή του σε παλαιότερα PC και Laptops.

Μέσα από το επίσημο site της, λοιπόν, ανακοίνωσε το “performance mode”, το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα το απόγευμα και επιτρέπει σε πιο αδύναμα συστήματα να τρέχουν πολύ καλύτερα το Fortnite, με δραματική αύξηση των fps.

H Epic γνωστοποίησε ότι αυτή η ενημέρωση προσφέρει σημαντικά οφέλη στην απόδοση μειώνοντας όμως την ποιότητα των γραφικών ούτως ώστε να απελευθερωθούν πόροι από τη CPU και τη GPU. Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα μπορείτε να τρέξετε τον τίτλο σε 720p ανάλυση και 60fps, ακόμη και σε πολύ παλιότερα laptop.

Τέλος. μέσα από το Epic Games Launcher θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε και τα High Resolution Textures, για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο το παιχνίδι στον σκληρό σας δίσκο.