Παίκτης του World of Warcraft πήγε 60 level μαζεύοντας μόνο…λουλούδια! (ΕΙΚΟΝΑ)

Ναι, καλά διαβάσατε
15 Δεκεμβρίου 2020 11:12
Παίκτης του World of Warcraft πήγε 60 level μαζεύοντας μόνο…λουλούδια! (ΕΙΚΟΝΑ)

Κατά καιρούς έχουμε δει να συμβαίνουν διάφορα παράξενα και ξεκαρδιστικά σκηνικά στο χώρο του gaming και όπως όλα δείχνουν, παίκτης του World of Warcraft έρχεται να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του. Συγκεκριμένα, ο παίκτης του WoW με όνομα, Doubleagent, είπε να κάνει το αδιανόητο ανεβαίνοντας level χωρίς να σκοτώσει κανέναν εχθρό ή να ολοκληρώσει κάποιο quest.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο δημοφιλές MMO της Blizzard μπορείτε να πάρετε experience points με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, χωρίς να χρειάζεται να «φαρμάρετε». Ο Doubleagent, λοιπόν, ξεκίνησε έναν Pandaren monk και κατάφερε να φτάσει 60 level, χωρίς να φύγει από την αρχική περιοχή του Wandering Isle μαζεύοντας απλά…λουλούδια!

Ναι, καλά διαβάσατε. Φυσικά, η εικόνα ανέβηκε στο Twitter έγινε πολύ γρήγορα viral, άλλωστε νομίζουμε ότι του αξίζει, καθώς του πήρε πολλές ώρες για να τα καταφέρει.

Πρόσφατα μάθαμε ότι το “Shadowlands” expansion του World of Warcraft τα πήγε περίφημα και έγινε το γρηγορότερο σε πωλήσεις παιχνίδι όλων των εποχών, όσον αφορά τα PC πάντα.