Δείτε τα πρώτα επικά πλάνα του νέου Dragon Age!

Είστε έτοιμοι για το ταξίδι στη γη της Thedas;
11 Δεκεμβρίου 2020 02:57
Δείτε τα πρώτα επικά πλάνα του νέου Dragon Age!

Πιστές στην υπόσχεσή τους, EA και BioWare, μετά από μακρά αναμονή και μερικά screenshots, έδωσαν κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2020 τα πρώτα πλάνα του πολυαναμενόμενου νέου Dragon Age. Αν και δεν είδαμε gameplay, η πρόθεση των δημιουργών να κάνουν του παίκτες να νιώσουν τη μαγεία της αρχαίας εποχής και τη συγκίνηση των χαρακτήρων φαίνεται διάχητη στο νέο trailer.

Όπως όλα δείχνουν το Red Lyrium που είχε τρελάνει τον αδερφό του Varric, αλλά και την night Commander, Meredith στο Dragon Age 2 κάνει ξανά την εμφάνισή του και στο νέο κεφάλαιο και μάλιστα κάτω υπό την κατοχή του παλιού elf γνώριμου Solas, ο οποίος όπως είχε αποκαλυφθεί στο DLC του Dragon Age Inquisition, είναι ο Dread Wolf, δηλαδή αρχαία θεότητα Fen'Harel. Το τάγμα ωστόσο των Grey Wardens θα εγερθεί για ακόμα μια φορά μπροστά στην επικείμενη απειλή αντιμετωπίζοντας με θάρρος τα όποια σχέδιά του.

Η BioWare δεν ανέφερε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το παιχνίδι θα εμφανιστεί κατά το 2022. Απολαύστε το νέο trailer στον player που ακολουθεί.