Το story expansion Gears 5: Hivebusters έφτασε με ένα εκρηκτικό πρώτο trailer!

Δωρεάν για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate
08 Δεκεμβρίου 2020 20:29
Το story expansion Gears 5: Hivebusters έφτασε με ένα εκρηκτικό πρώτο trailer!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Microsoft αποκάλυψε πλήρως το story expansion του Gears 5. Το Gears 5: Hivebusters -όπως ονομάζεται- αποτελεί μέρος της επανακυκλοφορίας του παιχνιδιού, το οποίο πρόσφατα υποδέχθηκε το μεγαλύτερο multiplayer update του μέχρι σήμερα, με το Operation 5: Hollow Storm, ενώ έλαβε τεχνικές ενημερώσεις για τα Xbox Series X και S καθώς και νέα campaign χαρακτηριστικά.

Στο εν λόγω πακέτο επέκτασης θα αναλάβουμε το ρόλο των Lahni, Keegan και Mac στην πρώτη τους αποστολή για το μυστικό Hivebuster πρόγραμμα. Πρόκειται για τους ήρωες που πρωταγωνιστούν στο Escape mode του Gears 5 και απαρτίζουν το Scorpio Squad. Στο πλαίσιο αυτής της ‘αποστολής αυτοκτονίας’ θα ταξιδέψουμε στα Galangi νησιά που είναι γεμάτα αμμώδεις παραλίες και…λάβα. Η διάρκεια θα κυμαίνεται στις τρεις ώρες και θα είναι οι πρώτη φορά που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ultimate abilities στο campaign.

Θα υπάρχει co-op τριών παικτών σε split-screen ή online, δεκάξι νέα achievements και πλήρης υποστήριξη για τα Xbox Series X|S, με βελτιωμένα γραφικά, μικρότερα loading times, quick resume, variable refresh rate και 4K HDR.

Το Gears 5: Hivebusters θα κοστίζει $19.99 για όσους επιθυμούν να το αγοράσουν από το Microsoft Store ή το Steam και θα κυκλοφορήσει για τα Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Ενναλακτικά, έχετε την επιλογή να το απολαύσετε χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση μέσα από το Xbox Game Pass Ultimate.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.