Θέλετε το Cyberpunk 2077; Η CD Projekt υπενθυμίζει τον καλύτερο τρόπο για να τη στηρίξουμε

Μια ανάσα πριν τη μεγάλη κυκλοφορία
07 Δεκεμβρίου 2020 09:34
Θέλετε το Cyberpunk 2077; Η CD Projekt υπενθυμίζει τον καλύτερο τρόπο για να τη στηρίξουμε

Έχουν απομείνει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα για την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 και πολλοί παίκτες σπεύδουν τώρα να κάνουν τα pre-orders τους ή ενδεχομένως ετοιμάζονται για να αγοράσουν τον τίτλο όταν κυκλοφορήσει. Έτσι, λοιπόν, η CD Projekt αποφάσισε να μάς υπενθυμίσει ποιος είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να τη βοηθήσουμε, σε περίπτωση που σκοπεύουμε να προβούμε σε αγορά του τίτλου.

Συγκεκριμένα, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το Cyberpunk 2077 θα διατεθεί μέσα από διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες, όπως το Steam και το Epic Games Store. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τη δημοσίευση του επίσημου social media λογαριασμού του παιχνιδιού, οι αγορές μέσω του GOG.com είναι οι μόνες που στέλνουν το 100% των χρημάτων στην CD Projekt.

Αυτό φυσικά συμβαίνει καθώς το GOG είναι πλατφόρμα της ίδιας της πολωνικής εταιρίας και εφόσον το παιχνίδι δεν χρειάζεται εκεί κάποιον publisher, δεν υπάρχει κάποιος άλλος για να μοιραστεί τα χρήματα των παικτών.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό tweet.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox One και το PS4. Ο τίτλος θα είναι συμβατός μέσω backwards compatibility και με τα PS5 και Xbox Series X | S, με τις κανονικές next-gen αναβαθμίσεις του να καταφθάνουν το 2021.