8χρόνος gamer έκλεισε συμβόλαιο $33,000 σε επαγγελματική eSports ομάδα

Γνωρίστε ένα από τα νέα ταλέντα του Fortnite
06 Δεκεμβρίου 2020 14:02
8χρόνος gamer έκλεισε συμβόλαιο $33,000 σε επαγγελματική eSports ομάδα

Όπως ανακοίνωσε με επίσημο δελτίο Τύπου, η Team 33 πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν από τους νεότερους eSports παίκτες στον κόσμο. Ο λόγος γίνεται για τον Joseph Deen, ο οποίος στην gaming κοινότητα είναι γνωστός με το παρατσούκλι ‘33 Gosu’. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Joseph έλαβε ένα παγκόσμιας κλάσης gaming setup αξίας άνω των $ 5000, καθώς και ένα bonus $ 33,000.

Ο νεαρός gamer σχολίασε το συμβόλαιό του, επισημαίνοντας:

Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Ενώ πολλές άλλες ομάδες δε με έπαιρναν στα σοβαρά λόγω της νεαρής ηλικίας μου, η Team 33 με εντόπισε μέσω του Fornite και μου επέτρεψε να προπονούμαι και να μαθαίνω μαζί τους καθημερινά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος που σήμερα γίνομαι επίσημο μέλος της ομάδας.

Για την ιστορία, ο Joseph είναι ένας από τους νεότερους παίκτες που υπέγραψαν ποτέ σε επαγγελματική eSports ομάδα και η Team 33 επιμελήθηκε την κατάρτισή του τα τελευταία δύο χρόνια, ξεκινώντας από την ηλικία των 6 ετών, "προκειμένου να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα".

Ο CEO της Regal Assets και ιδρυτής της Team 33, Tyler Gallagher, δήλωσε:

Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Joseph στο αποκλειστικό roster της Team 33. Κάνουμε κρυφά σκάουτινγκ ταλέντων για το ρόστερ και τα παιχνίδια μας τα τελευταία χρόνια και είμαστε υπερήφανοι που επίσημα κλείσαμε συμβόλαιο με τον Joseph. Αναλάβαμε να τον εκπαιδεύσουμε τα τελευταία χρόνια, επειδή οι νέοι παίκτες είναι το μέλλον και θέλουμε να αρχίσουμε την κατάρτισή τους νωρίς. Έχει δείξει απίστευτη επιμονή και αφοσίωση στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και προπονείται σχεδόν καθημερινά με την ομάδα μας. Τώρα τελικά όλα απέδωσαν καρπούς και είναι μια σπουδαία ημέρα για όλους μας!

Η Team 33 επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή στην εκπαίδευση του ρόστερ της, καθώς και στην πολύ επιλεκτική αναζήτηση νέων ταλέντων σε πολλά παιχνίδια, καθώς σχεδιάζει να οριστικοποιήσει και να ανακοινώσει το ρόστερ της το 2021. Η ομάδα θα δραστηριοποιηθεί σε πληθώρα παιχνιδιών, όπως τα Fortnite, CS:GO, Dota 2, League of Legends, Call of Duty και Valorant.

Πώς σας φαίνεται η συγκεκριμένη κίνηση; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Tags: