Το The Division 2 αναβαθμίζεται για τα PS5 και Xbox Series X|S

Με 60FPS σε όλες τις κονσόλες
04 Δεκεμβρίου 2020 12:41
Το The Division 2 αναβαθμίζεται για τα PS5 και Xbox Series X|S

Στο πλαίσιο του πρόσφατου State of the Game stream της Ubisoft, το οποίο εστίαζε στο The Division 2, αποκαλύφθηκε πως το παιχνίδι θα αναβαθμιστεί για τις κονσόλες επόμενης γενιάς. Συγκεκριμένα, όπως ακριβώς συνέβη και με τα Rainbow Six Siege, Ghost Recon Breakpoint και άλλα παιχνίδια της γαλλικής εταιρίας, έτσι και το The Division 2 θα λάβει μια ενημέρωση που θα επιτρέπει στο παιχνίδι να τρέχει με καλύτερη απόδοση στα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Η αναβάθμιση αυτή θα είναι δωρεάν για όλους όσους έχουν ήδη το παιχνίδι στην κατοχή τους και θα καταφθάσει με τον update 12.1 στις 2 Φεβρουαρίου του 2021. Οι κάτοχοι των PS5 και Xbox Series X μπορούν να περιμένουν 4K στα 60FPS, σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημιουργών. Όσον αφορά τώρα το οικονομικότερο Xbox Series S, ένα άλλο μέλος της ομάδας ανάπτυξης αποκάλυψε πως και αυτό θα αναβαθμιστεί στα 60FPS, χωρίς να αποκαλύπτεται για την ώρα η συγκεκριμένη ανάλυση.

Το The Division 2 κυκλοφόρησε αρχικά το 2019 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να λαμβάνει νέο περιεχόμενο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.