Ήρθε η ώρα να τα πιάσετε όλα! Ανακοινώθηκε η επίσημη Poké Ball Replica

Το όνειρο των παιδικών σας χρόνων γίνεται πραγματικότητα
04 Δεκεμβρίου 2020 11:55
Ήρθε η ώρα να τα πιάσετε όλα! Ανακοινώθηκε η επίσημη Poké Ball Replica

Το όνειρο κάθε παιδιού που μεγάλωσε με Pokémon, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, καθώς ανακοινώθηκε για προ-παραγγελία η επίσημη Poké Ball Replica. Το προϊόν, το οποίο έχει την άδεια από την The Pokemon Company, αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Pokemon Day, δηλαδή στις 27 Φεβρουαρίου του 2021.

Πρόκειται για μια πιστή αναπαράσταση της μπάλας από το παιδικό show και τα παιχνίδια, η οποία φέρει τις «πραγματικές» διαστάσεις, χρώμα, μέγεθος και βάρος. Το προϊόν συνοδεύεται από μια κομψή γκρι θήκη, η οποία σηκώνεται μόλις ανοιχτεί. Κάτω από την μπάλα υπάρχει ένας πολύχρωμος LED φωτισμός, με αισθητήρα κίνησης, έτσι ώστε να ανιχνεύει το χέρι σας όταν πάτε να την πιάσετε. Επίσης, συμπεριλαμβάνεται ένα μεταλλικό δαχτυλίδι στήριξης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να την διακοσμήσετε κι εκτός θήκης σε κάθε επιφάνεια.  

Όπως επισημαίνει η The Wand Company βέβαια, η μπάλα είναι καθαρά διακοσμητική και όχι παιχνίδι. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να την ανοίξετε, ούτε να την πετάξετε, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

Απολαύστε τη στο βίντεο που ακολουθεί.

Tags: